Homepage Foto-pigmentatsiooni pigmentatsioon


Foto-pigmentatsiooni pigmentatsioon


19 aug. 2015 Melasma on olukord, kus päikesekiirguse toimel toodetud pigment jääb püsima ning nahale tekivad selgelt eristuvad tumedamad laigud. Üldiselt on laigud sümmeetrilise kujuga ning esinevad pigem põskedel, otsaesisel, ninal, lõual ja ülahuule kohal. Valdavalt kimbutab see probleem naisi, sest vaid .



kreem päev-öö valgendamine koos Cordyceps ženšenn



NAHKA SILUV NAHAHOOLDUS FOTOVANANEVALE NAHALE (Pigmentatsiooni tasakaalustav) Eriti sobiv on koorimine pigmentatsioonile kalduvale, aknega, poorilisele ning ka põletikest ohustatud nahale, muutes selle heledamaks, tasakaalustades, värskendades ning mõjudes toonust tõstvana. Koorimine stimuleerib .

You may look:
-> kohapeal olev nägu
25 apr. 2016 Pigmentatsioon on keeruline protsess, mis on seotud melaniinisünteesi languse, tõusu või rikkumisega organismis. Acteen kompaktjumestuskreem SPF 50, mis varjavad nahavigu ning ka ebaühtlast pigmentatsiooni ja punetust, kaitstes seejuures siiski tänu kõrgele toimespektrile nahka päikese.
-> Fremikriistade 100% valgendamine
51-2). Muud tegurid, mis määravad melaniini pigmentatsioon tervise ja haiguste seotud summa melaniini erinevates melanosoomid. Alles hiljuti arvati, et pigmentatsiooni seostatud mõju varieerides kolm peamist tegurit: moodustumist melanosoomid ja nende melanization sekretsiooni. Kuid viimastel aastatel on see näitas .
-> punased laigud silmade ümbruses lapse näol
Neuromelaniin on mustjaspruun polümeerne pigment, mida toodetakse imetajate peaaju catecholaminergic neuronite vastavate osade poolt ja leidub nende Imetajatel reguleerivad naha pigmentatsiooni rohkem kui 120 geeni, mis kodeerivad vastavaid transkriptsioonifaktoreid, ensüüme, hormoone jmt tegureid ja nende .
-> pigmendilõhnad pärast 40
Pigment (nn melaniin) asub spetsiaalsetes rakkudes (melanotsüütides) otse naha epidermises sellepärast pesugeelidega välja pesta seda ei ole võimalik. Tänu uuele lasertehnoloogiale IPL on võimalik pigmentatsioonilaigud eemaldada jäädavalt. Pigmendilaikude Lentigo eemaldamine näolt foto (enne ja pärast).
-> pigmenteerunud laigudest valmistatud näomaski
Tretinoiin (0,05% Retin-A kreem) on retseptiravim ning ühtlasi tugevatoimeline preparaat fotovananenud naha ravis. Ta hajutab epidermises melaniini, olles eriti sobilik solaarkahjustusest tingitud peenelaigulise pigmentatsiooni puhul. Pigmendihäirete ravis lisatakse hüdrokinoonile sageli tretinoiin. Maksimumtulemused .




Foto-pigmentatsiooni pigmentatsioon:

Rating: 82 / 769

Overall: 614 Rates
created by openform
Ogrodinfo.pl to portal ogrodniczy dla każdego producenta owoców, warzyw i roślin ozdobnych. Plantatorzy znajdą tu wskazówki na temat uprawy, nawożenia i ochrony roślin oraz ogólne informacje z zakresu ogrodnictwa. Ogrodinfo.pl to również portal sadowniczy oraz serwis informacyjny dla właścicieli szkółek i upraw pod osłonami; to sadownictwo, warzywnictwo i kwiaciarstwo bez tajemnic.